Grace and Frankie – η ζωή ξεκινά μετά τα 70

Η νέα στήλη που ξεκινάει αυτό το Σάββατο είναι ένα quick review σειρών ή ταινιών που έχω ήδη δει ή συνεχίζω να βλέπω. Θα έχει το trailer και 6-8 σειρές με τον σχολιασμό μου, θετικό ή όχι. Δεν θα είναι απαραιτήτως πρόταση μου για να δείτε, αλλά ένας quick σχολιασμός μου.

Εύχομαι να την βρείτε ενδιαφέρον. Όχι τη σειρά/ταινία, αλλά την στήλη (αστειάκι).

Εκεί που καθόμουν στην καραντίνα του Απριλίου και έβλεπα σειρές, είδα μια σειρά που παίζει αρκετά χρόνια στο Νetflix. Το Grace & Frankie με πρωταγωνίστριες την αειθαλή Jane Fonda και την Lily Tomlin είναι αστείο, χαλαρό, έξυπνο και οι πρωταγωνίστριες απίστευτα cool και σε κάνουν να χαμογελάς στα μισάωρα επεισόδια της σειράς (λογικό αφού η σεναριογράφος ήταν στην ομάδα σεναρίου των Friends). Δύο γυναίκες, τελείως διαφορετικές βγαίνουν για φαγητό με τους άντρες τους. Αυτοί είναι συνέταιροι στο δικηγορικό γραφείο τους και τους ανακοινώνουν ότι εδώ και 20 χρόνια τα έχουν και θέλουν τώρα στα 70 να τις χωρίσουν και να παντρευτούν. Όπα τί έγινε?

Grace and Frankie - Season 6 - Promo, First Look Photos, Poster + Release  Date Announced *Updated 2nd January 2020*

Trailer:

Rotten tomatoes score 88%

IMDb 8.3/10

My score 7.5/10

Τα λέμε

Αλέξης

2 σκέψεις σχετικά με το “Grace and Frankie – η ζωή ξεκινά μετά τα 70

  1. Γειά σου Αλέξη. Δεν έχω δει τη σειρά. Καλή και ενδιαφέρουσα μου φαίνεται. Έχουμε φθινόπωρο χειμώνα μπροστά μας θα μας κρατήσει συντροφιά. Καλή εβδομάδα να είσαι πάντα καλά

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε